Pollastres ecològics del Molí de Bonsfills som una explotació ramadera familiar. Ens dediquem al projecte de la cria, engreix i venda dels pollastres ecològics des de l’any 2000. Vivim tota la família a la casa Molí de Bonsfills, que, tal com indica el nom, era un antic molí hidràulic, situat al costat d’una riera, la riera de Vallmanya. Som el Joan, la Pilar, el Raimon i la Mariona.

Volem fer un pollastre que fos produït de manera artesanal, o sigui un pollastre criat a casa nostra i per nosaltres, ben tractat, ja que creiem que els animals han de viure amb dignitat. Estem compromesos amb la sostenibilitat que dóna la ramaderia ecològica, i amb la garantia de produir una carn sana, que no contamini el nostre entorn ni la nostra salut , sense antibiòtics ni productes químics.

És així que seguim la normativa de producció ecològica europea i tenim l’aval del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. La nostra explotació familiar consta de galliners amb patis de pastura en zona boscosa. Els pollets arriben als nostres galliners el dia que neixen i els alimentem amb pinso 100% ecològic i pastura lliure tot el dia. Tenen tres mesos de vida, de manera que aconseguim una carn gustosa però tendre, que es pot cuinar tant a la planxa o a la brasa, com també de forma guisada.

Valorem la venda de proximitat i la venda directa, de manera que el consumidor pugui tenir informació de com treballem i ens pugui conèixer.